Uchi Deshi vecka 32 och International Aikido Friendship Seminar in Torsby Sweden 2023

Under vecka 32 så arangerades International Aikido Friendship Seminar i Torsby.Det var 45 deltagare som kom från 17 olika Aikidoklubbar baserade i USA 🇺🇸 Danmark 🇩🇰 och Sverige 🇸🇪 i samband med seminariet hölls även en kort soto/uchideshi-vecka. Vi vill passa på att tacka Lasse Sensei och Mark Larson Sensei för fantastisk undervisning och seminariehelg. det var 12:e gången de undervisade tillsammans.
Vi vill också passa på att tacka alla uchideshis som hjälpte till under seminariet. Alex Mak, Elisabeth Helldén, David Gottlieb, Antonella Emilsson, Omid Sotoudeh, Jason Austad, Jimmy Laukas, Robin Månsson Lundkvist Helene Neerings, Ivan Rimac, Magnus Olsson och Mikael Friberg och även våra medlemmar.
Marlene Sonnleitner, Oscar Arlestrand, Pär Dahlström, Emil Björklund, Heidi Christensen Henrik Wiklund, Magnus Boåsen och Linda Nilsson
Tack till alla som kom och bidrog till ett lyckat seminarium.