Graderingsläger i Halmstad 22-23 Oktober 2023

Under helgen den 22-23 Oktober bjöd Halmstad Aikidoklubb in till det årliga Oktoberlägret med Shihan Lasse Andersson 7Dan. Det var lite drygt 30personer som kom till Aikidolägret. Fredagspasset hölls av Pär Dahlström, Torsby Aikidoklubb.

Traditionsenligt genomfördes det graderingar. Denna gång graderade Henrik Wiklund, Torsby Aikidoklubb till Shodan, 1Dan 🥋Vi säger stort grattis till Henrik👏👏👏 mycket välförtjänt. Henrik började träna Aikido 2001 så det var på tiden.
Vi passar även på att gratulera Matts Skagshöj, Jimmy Laukas och Dennis Oscarsson Krook från Halmstads Aikidoklubb, även de till Shodan, 1Dan.
I den lokala graderings kommittén satt Lasse Andersson, Torsby Aikidoklubb, Jonas Palm, Lunds Aikidoklubb och Åsa Bergström, Liljeholmens Aikido Dojo som Bisittare satt Niklas Björklund, Torsby Aikidoklubb.