Lasse Shihan firar 75år och 55år som Aikidoka och Torsby Aikido 40år

Idag har vi äntligen firat vår Shihan, Lasse Andersson 7Dan.
Han fyllde 75år i sommars och firandet skulle ha skett i samband med ett träningsläger i augusti. Lasse firar också 55år som Aikidoka och dessutom är det 40år sedan han startade Torsby Aikidoklubb så det var mycket som skulle firas. Som Ni alla vet så kom det en pandemi emellan och firandet sköts på framtiden. Stort tack till Mika Perälä som startade en insamling under hösten. Det var ett 60-tal personer som ville bidra till en present. I dag hade Torsby Aikidoklubb Zoom träning och då passade vi på att i hemlighet bjuda in alla som bidragit. När Lasse loggade in på Zoom överraskades han med sång och hurrarop. Presenter överlämnades och därefter hölls ett uppskattat Zoom träningspass av Lasse. Det var deltagare från 12 olika Dojo’s

Lämna ett svar