Terminsstart 2021

Torsby Aikidoklubb startar upp träningen för ungdomar födda 2005 och senare.

Nya beslut träder i kraft från den 25 januari som innebär att det är tillåtet med träning för barn och ungdomar födda 2005 och senare.

Vi måste förhålla oss till pandemilagen där vi skall hålla avstånd och ha en yta på minst 10 kvadratmeter per person. Detta innebär att  vi max får vara 8 personer per träningspass.  (7 elever och en instruktör) i vår nya Dojo i Frykenskolan. Vi kommer märka upp mattan så man får 10 kvadrat per person.

Vi kommer erbjuda två träningstider per dag (Måndag och Torsdag) för att så många som möjligt ska kunna delta.  Vi kommer också dra ner lite på träningstiden så det finns utrymme att komma in i Dojon och lämna den säkert.  Pga detta så måste ni anmäla er dagen innan varje pass så vi kan planera.

Om det är möjligt så ska ni komma ombytta. Som vanligt tvättar vi fötter händer och spritar oss.                   

Har vi symtom håller vi oss hemma.